Prireditev ob dnevu državnosti ter ob koncu šolskega leta

Vsako leto se še zadnjič pred počitnicami zberemo, da v sliki in besedi obudimo spomine na preteklo šolsko leto. Ob tem imamo priložnost, da se poslovimo od učencev, ki zaključujejo osnovno šolo.
Tokrat smo zaključno prireditev organizirali v dvorani KMKC Kompleks na Čečovju. Staršem in drugim gostom so se učenci predstavili s pesmicami, recitacijami in plesom. Ravnateljica mag. Vesna Lujinović je nagovorila zbrane in podelila priznanja in pohvale za sodelovanje v interesnih dejavnostih ter na javnih prireditvah.
Nastopali so prav vsi učenci. Še posebej smo bili veseli, da se nam je na prireditvi pridružil glasbenik Raper – Samo Sam Kozar iz Črne na Koroškem, ki je “zarepal” nekaj svojih skladb in pomagal pri razdeljevanju priznanj in knjižnih nagrad za bralno značko.
Komaj smo čakali na nastop naših devetošolcev, ki so za slovo poleg ritmičnih besedil o učencih in delavcih šole pripravili tudi Power Point predstavitev o svojih šolskih letih. Za konec smo si ogledali še kratek filmček fotografij, ki so se v arhivu šole nabrale skozi šolsko leto.
Prireditev je posnela tudi TV Uršlja Ravne.

FOTO utrinki

 

Ta vnos je bil objavljen v GALERIJA, NOVICE. Zaznamek za trajno povezavo.