ZAKLAD MALO DRUGAČE

 

Naša gledališka skupina, ki je v zadnjih dveh mesecih na Koroškem navduševala z gledališko predstavo “Zaklad malo drugače” je včeraj v Kulturnem centru Ravne na Koroškem uprizorila še zadnjo predstavo v letošnjem šolskem letu. Včerajšnja predstava je bila odprta za širšo javnost in zelo veseli smo bili odlične obiskanosti ter pozitivnih odzivov.

Ko med predstavo publika zapoje skupaj z nastopajočimi, jih že med nastopom nagradi z bučnimi aplavzi in glasnimi vzkliki: “Bravo!!” potem vidimo, da smo na pravi poti, kako pri naših učencih zgraditi pozitivno samopodobo, utrditi samozavest in jih pripeljati do tega, da so uspešni.

Zaradi vseh pohval, ki ste nam jih namenili, obljubimo, da bomo prihodnje šolsko leto med nami poiskali še več zakladov in vas ponovno povabili, da jih skozi našo uprizoritev spoznate na gledališkem odru.

Ob koncu šolskega leta si je naša gledališka skupina zaslužila poseben zaklad za vse uspešno odigrane predstave “Zaklad malo drugače”. 🌞 S sladkim zakladom smo pogostili tudi vse ostale učence. 🎂🍰🍫